Hotell i Houston - Jämför billiga hotell i Houston

Staden Houston i Texas är USA:s fjärde största och en allt mer populär turistdestination. Den årliga rodeon, NASA och Texas Medical Center har gjort staden känd och eftersom mångfalden bland stadens invånare är hög går det att få utsökt mat från världens alla hörn, kultur, nöjen, shopping och riktigt bra och prisvärda hotell.

Staden har nästan inga äldre historiska byggnader, men här finns modern arkitektur i världsklass. De livligare områdena i Houston finns inte i downtown utan i de så kallade ”Edge Cities”, en bit utanför.

Downtown är det största affärsdistriktet i Houston. I distriktet hittar du flera världskända företag. De höga skyskraporna imponerar på de flesta.

Under dagtid är gatorna fyllda av folk men på kvällen och nätterna är det desto tystare eftersom majoriteten av husen är kontor.

Uptown, som ligger ungefär tio kilometer härifrån och är de rikas stadsdel, är livligare än Downtown. Områdena mellan centrumstadsdelarna består av bostadshus, industrier eller kommersiella byggnader.

mer

Bilder av Flickr/escapio