Hotell i Dalaman - Jämför billiga hotell i Dalaman

Detta är en autentisk turkisk stad nära kända turistorter i Turkiet så som Marmaris. Tyvärr passerar många staden och missar Dalamans utmärkta kaféer, shopping och restauranger. Stränderna runt omkring är rätt så okända men fantastiskt fina och långsträckta. I närheten av dem och i stadens centrum finns det dessutom gott om hotell och resorter för hela familjen.

 

Dalaman har mycket att erbjuda och är omtyckt bland besökare som gillar vacker natur och härliga badstränder. Detta är ett utmärkt ställe att börja på om du vill utforska den turkiska medelhavskusten. De flesta hotell finns längs stränderna som är rätt så okända.Här behöver du inte trängas med någon.

Många paddlar kanot utmed kusten och besöker de vackra naturområdena som är hem till de utrotningshotade röda havssköldspaddorna. Nattlivet är koncentrerat runt hotellen och inne i själva byn råder lugnet. Här finns även några centrala hotell för dig som vill ha det lugnt och skönt men nära till allt.

Bykärnan är fylld med kaféer, restauranger, barer och butiker. Alexandrias tågstation och ruinstaden Kaunos är de största sevärdheterna.

Dalaman är populärt bland barnfamiljer och de som tycker om vackra naturupplevelser. Vill man ha mer partyliv ligger inte Marmaris långt härifrån och där är det hålligång nästan hela dygnet runt. Högsäsong är från tidig vår till sen höst. 

Reseguide Dalman

Beach

sjö

Caunos

Regionen Dalaman är känd som Turkiets ”Turkosa kust” och med sina fantastiska stränder, varma egeiska vatten, sjöar och berg är det inte konstigt att Dalaman håller på att utvecklas till ett populärt resmål. Staden expanderar fort med investeringar i infrastruktur, utbyggnad av den internationell flygplatsen och planer finns på en ...

Bilder av Flickr/escapio, Flickr/mwanasimba