Världens resesökmotor flyg

Sök flyg

Returtyp

 Prince George Flygplats

Ska du flyga till eller från Prince George eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Prince George flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Prince George eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Prince George så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Prince George flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Prince George.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Prince George.

mer

Flygplatser i närheten av Prince George:

 Erbjudanden gällande Prince George

Hotell i Prince George

 Erbjudanden gällande Prince George

Car hire in Prince George

 Vem flyger till Prince George

 Kontakinformation

Prince George Flygplats

Adress:
4141 Airport Road - 10,
Prince George,
V2N 4M6,
CANADA

Telefon:+1 (1)250 9632400
Fax:+1 (1)250 9633313

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:122° 40' 42'' W
Latitud:53° 53' 12'' N
IATA-kod:YXS
ICAO-kod:

 Karta

Google map