Sök flyg

Returtyp

 Winnipeg Flygplats

Ska du flyga till eller från Winnipeg eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Winnipeg flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Winnipeg eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Winnipeg så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Winnipeg flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Winnipeg.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Winnipeg.

mer

Flygplatser i närheten av Winnipeg:

 Erbjudanden gällande Winnipeg

Hotell i Winnipeg

 Erbjudanden gällande Winnipeg

Car hire in Winnipeg

 Vem flyger till Winnipeg

 Kontakinformation

Winnipeg Flygplats

Adress:
Room 249 Administration Building,
2000 Wellington Avenue,
Winnipeg,
Manitoba,
R3H 1C2,
CANADA

Telefon:+1 (1)204 9879400
Fax:+1 (1)204 9879401

Webbplats:

Ägare:
Winnipeg Airports Authority Inc.

 Info om platsen

Longitud:97° 14' 20'' W
Latitud:49° 54' 29'' N
IATA-kod:YWG
ICAO-kod:XXXX

 Karta

Google map