Sök flyg

Returtyp

 Yakima Air Terminal Flygplats

Ska du flyga till eller från Yakima Air Terminal eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Yakima Air Terminal flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Yakima Air Terminal eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Yakima Air Terminal så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Yakima Air Terminal flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Yakima.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Yakima.

mer

Flygplatser i närheten av Yakima Air Terminal:

 Erbjudanden gällande Yakima Air Terminal

Hotell i Yakima

 Erbjudanden gällande Yakima Air Terminal

Biluthyrning i Yakima Air Terminal

 Vem flyger till Yakima Air Terminal

 Kontakinformation

Yakima Air Terminal Flygplats

Adress:
2400 West Washington Avenue,
Yakima,
Washington 98903

Telefon:+1 (0)509 5756149

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:120° 32' 16'' W
Latitud:46° 34' 0'' N
IATA-kod:YKM
ICAO-kod:KYKM

 Karta

Google map