Returtyp
Platser
Datum
fr, 27 feb 2015 lö, 28 feb 2015
Resenärer

 Wuxi Flygplats

Ska du flyga till eller från Wuxi eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Wuxi flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Wuxi eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Wuxi så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Wuxi flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Wuxi.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Wuxi.

mer

Flygplatser i närheten av Wuxi:

 Erbjudanden gällande Wuxi

Hotell i Wuxi

 Erbjudanden gällande Wuxi

Car hire in Wuxi

 Vem flyger till Wuxi

 Info om platsen

Longitud:120° 19' 0'' E
Latitud:31° 34' 59'' N
IATA-kod:WUX
ICAO-kod:

 Karta

Google map