Sök flyg

Returtyp

 Lugansk Flygplats

Ska du flyga till eller från Lugansk eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Lugansk flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Lugansk eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Lugansk så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Lugansk flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Lugansk.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Lugansk.

mer

Flygplatser i närheten av Lugansk:

 Erbjudanden gällande Lugansk

Hotell i Lugansk

 Erbjudanden gällande Lugansk

Car hire in Lugansk

 Kontakinformation

Lugansk Flygplats

Adress:
Lugansk,
91039 UKRAINE

Telefon:+38 (0)642 581536, 353119
Fax:+38 (0)642 581536, 353101

Ägare:
Municipal Enterprise Airport Lugansk

 Info om platsen

Longitud:39° 22' 26'' E
Latitud:48° 25' 2'' N
IATA-kod:VSG
ICAO-kod:UKCW

 Karta

Google map