Sök flyg

Returtyp

 Ukhta Flygplats

Ska du flyga till eller från Ukhta eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Ukhta flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Ukhta eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Ukhta så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Ukhta flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Ukhta.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Ukhta.

mer

Flygplatser i närheten av Ukhta:

 Erbjudanden gällande Ukhta

Hotell i Ukhta

 Erbjudanden gällande Ukhta

Biluthyrning i Ukhta

 Vem flyger till Ukhta

 Kontakinformation

Ukhta Flygplats

Adress:
ul. Aviation18,
Ukhta,
Komi republic,
169300 RUSSIA

Telefon:+7 (0)821 4757714, 4757705
Fax:+7 (0)821 4757714

Ägare:
FSUE Komiaviatrans, Airport Ukhta

 Info om platsen

Longitud:53° 48' 0'' E
Latitud:63° 34' 0'' N
IATA-kod:UCT
ICAO-kod:UUYH

 Karta

Google map