Sök flyg

Returtyp

 Tianjin Flygplats

Ska du flyga till eller från Tianjin eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Tianjin flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Tianjin eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Tianjin så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Tianjin flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Tianjin.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Tianjin.

Flygplatser i närheten av Tianjin:

 Erbjudanden gällande Tianjin

Hotell i Tianjin

 Erbjudanden gällande Tianjin

Biluthyrning i Tianjin

 Vem flyger till Tianjin

 Kontakinformation

Tianjin Flygplats

Adress:
Zhang Guizhuang,
Dong Li District,
Tianjin 300300,
PEOPLE'S REPUBLIC OF CHINA

Telefon:+86 (0)22 24902030

 Info om platsen

Longitud:117° 20' 48'' E
Latitud:39° 7' 8'' N
IATA-kod:TSN
ICAO-kod:ZBTJ

 Karta

Google map