Sök flyg

Returtyp

 Astana Flygplats

Ska du flyga till eller från Astana eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Astana flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Astana eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Astana så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Astana flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Astana.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Astana.

mer

Flygplatser i närheten av Astana:

 Erbjudanden gällande Astana

Hotell i Astana

 Erbjudanden gällande Astana

Biluthyrning i Astana

 Vem flyger till Astana

 Kontakinformation

Astana Flygplats

Adress:
Airport 14,
Astana,
010014,
KAZAKHSTAN

Telefon:+7 (0)3172 333709
Fax:+7 (0)3172 777982

 Info om platsen

Longitud:71° 30' 0'' E
Latitud:51° 10' 0'' N
IATA-kod:TSE
ICAO-kod:UACC

 Karta

Google map