Sök flyg

Returtyp

 Trieste Flygplats

Ska du flyga till eller från Trieste eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Trieste flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Trieste eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Trieste så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Trieste flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Trieste.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Trieste.

mer

Flygplatser i närheten av Trieste:

 Erbjudanden gällande Trieste

Hotell i Trieste

 Erbjudanden gällande Trieste

Biluthyrning i Trieste

 Vem flyger till Trieste

 Kontakinformation

Trieste Flygplats

Adress:
Trieste International Airport,
Via Aquileia 46,
I-34077 Ronchi dei Legionari (GO),
ITALY

Telefon:+39 (0)481 773224
Fax:+39 (0)481 474150

Webbplats:

Ägare:
Aeroporto Friuli Venezia Giulia SpA

 Info om platsen

Longitud:13° 28' 0'' E
Latitud:45° 49' 59'' N
IATA-kod:TRS
ICAO-kod:LIPQ

 Karta

Google map