Sök flyg

Returtyp

 Nyslott Flygplats

Ska du flyga till eller från Nyslott eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Nyslott flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Nyslott eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Nyslott så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Nyslott flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Nyslott.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Nyslott.

mer

Flygplatser i närheten av Nyslott:

 Flyg från Nyslott

 Erbjudanden gällande Nyslott

Hotell i Nyslott

 Erbjudanden gällande Nyslott

Biluthyrning i Nyslott

 Kontakinformation

Nyslott Flygplats

Adress:
Lentosemantie 50,
FIN-57310 Savonlinna,
FINLAND

Telefon:+358 (0)15 4118100
Fax:+358 (0)15 4118199

Webbplats:

Ägare:
Finavia

 Info om platsen

Longitud:28° 57' 0'' E
Latitud:61° 57' 0'' N
IATA-kod:SVL
ICAO-kod:EFSA

 Karta

Google map