Sök flyg

Returtyp

 Saarmelleek Aerodrome Flygplats

Ska du flyga till eller från Saarmelleek Aerodrome eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Saarmelleek Aerodrome flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Saarmelleek Aerodrome eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Saarmelleek Aerodrome så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Saarmelleek Aerodrome flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Saarmelleek Aerodrome.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Saarmelleek Aerodrome.

mer

Flygplatser i närheten av Saarmelleek Aerodrome:

 Erbjudanden gällande Saarmelleek Aerodrome

Hotell i Saarmelleek Aerodrome

 Erbjudanden gällande Saarmelleek Aerodrome

Car hire in Saarmelleek Aerodrome

 Vem flyger till Saarmelleek Aerodrome

 Kontakinformation

Saarmelleek Aerodrome Flygplats

Adress:
Horvát u 14-24,
H-1027 Sármellék,
02,
HUNGARY

Telefon:+36 (0)1 3020908
Fax:+36 (0)1 3020908

Webbplats:

Ägare:
FlyBalaton Airport - Cape Clear Aviation Ltd.

 Info om platsen

Longitud:17° 9' 32'' E
Latitud:46° 41' 9'' N
IATA-kod:SOB
ICAO-kod:LHSM

 Karta

Google map