Sök flyg

Returtyp

 Rovaniemi Flygplats

Ska du flyga till eller från Rovaniemi eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Rovaniemi flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Rovaniemi eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Rovaniemi så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Rovaniemi flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Rovaniemi.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Rovaniemi.

mer

Flygplatser i närheten av Rovaniemi:

 Erbjudanden gällande Rovaniemi

Hotell i Rovaniemi

 Erbjudanden gällande Rovaniemi

Biluthyrning i Rovaniemi

 Vem flyger till Rovaniemi

 Kontakinformation

Rovaniemi Flygplats

Adress:
PO Box 8182,
FIN-96101 Rovaniemi,
FINLAND

Telefon:+ 358 20 708 000
Fax:+ 358 20 708 6599

Webbplats:

Ägare:
Finavia

 Info om platsen

Longitud:25° 49' 36'' E
Latitud:66° 33' 47'' N
IATA-kod:RVN
ICAO-kod:KRVN

 Karta

Google map