Sök flyg

Returtyp

 Palm Springs Municipal Flygplats

Ska du flyga till eller från Palm Springs Municipal eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Palm Springs Municipal flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Palm Springs Municipal eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Palm Springs Municipal så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Palm Springs Municipal flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Palm Springs.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Palm Springs.

mer

Flygplatser i närheten av Palm Springs Municipal:

 Erbjudanden gällande Palm Springs Municipal

Hotell i Palm Springs

 Erbjudanden gällande Palm Springs Municipal

Car hire in Palm Springs Municipal

 Vem flyger till Palm Springs Municipal

 Kontakinformation

Palm Springs Municipal Flygplats

Adress:
PO Box 1786,
Palm Springs,
CA 92263-1786,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)760 3183800

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:116° 30' 18'' W
Latitud:33° 49' 36'' N
IATA-kod:PSP
ICAO-kod:KPSP

 Karta

Google map