Sök flyg

Returtyp

 Pontianak Flygplats

Ska du flyga till eller från Pontianak eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Pontianak flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Pontianak eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Pontianak så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Pontianak flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Pontianak.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Pontianak.

mer

Flygplatser i närheten av Pontianak:

 Erbjudanden gällande Pontianak

Hotell i Pontianak

 Erbjudanden gällande Pontianak

Car hire in Pontianak

 Vem flyger till Pontianak

 Kontakinformation

Pontianak Flygplats

Adress:
Bandar Udara Supaido,
Pontianak 78381,
INDONESIA

Telefon:+62 (561) 721003
Fax:+62 (561) 721212

Webbplats:

Ägare:
Angkasa Pura II

 Info om platsen

Longitud:109° 24' 0'' E
Latitud:0° 9' 0'' S
IATA-kod:PNK
ICAO-kod:WIOO

 Karta

Google map