Sök flyg

Returtyp

 Petropavlovsk-Kamtjatskij Flygplats

Ska du flyga till eller från Petropavlovsk-Kamtjatskij eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Petropavlovsk-Kamtjatskij flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Petropavlovsk-Kamtjatskij eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Petropavlovsk-Kamtjatskij så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Petropavlovsk-Kamtjatskij flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Petropavlovsk-Kamchats.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Petropavlovsk-Kamchats.

mer

Flygplatser i närheten av Petropavlovsk-Kamtjatskij:

 Erbjudanden gällande Petropavlovsk-Kamtjatskij

Hotell i Petropavlovsk-Kamchats

 Erbjudanden gällande Petropavlovsk-Kamtjatskij

Biluthyrning i Petropavlovsk-Kamtjatskij

 Vem flyger till Petropavlovsk-Kamtjatskij

 Kontakinformation

Petropavlovsk-Kamtjatskij Flygplats

Adress:
684010 Kamchatka,
RUSSIA

Telefon:(4152) 41-16-60
Fax:(4152) 41-16-31

Webbplats:

Ägare:
ФГУ ПКАП

 Info om platsen

Longitud:158° 27' 13'' E
Latitud:53° 10' 4'' N
IATA-kod:PKC
ICAO-kod:

 Karta

Google map