Returtyp
Platser
Datum
sö, 01 mar 2015 må, 02 mar 2015
Resenärer

 Petropavlovsk-Kamchatsky Apt Flygplats

Ska du flyga till eller från Petropavlovsk-Kamchatsky Apt eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Petropavlovsk-Kamchatsky Apt flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Petropavlovsk-Kamchatsky Apt eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Petropavlovsk-Kamchatsky Apt så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Petropavlovsk-Kamchatsky Apt flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Petropavlovsk-Kamchats.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Petropavlovsk-Kamchats.

mer

Flygplatser i närheten av Petropavlovsk-Kamchatsky Apt:

 Erbjudanden gällande Petropavlovsk-Kamchatsky Apt

Hotell i Petropavlovsk-Kamchats

 Erbjudanden gällande Petropavlovsk-Kamchatsky Apt

Car hire in Petropavlovsk-Kamchatsky Apt

 Vem flyger till Petropavlovsk-Kamchatsky Apt

 Kontakinformation

Petropavlovsk-Kamchatsky Apt Flygplats

Adress:
684010 Kamchatka,
RUSSIA

Telefon:(4152) 41-16-60
Fax:(4152) 41-16-31

Webbplats:

Ägare:
ФГУ ПКАП

 Info om platsen

Longitud:158° 27' 13'' E
Latitud:53° 10' 4'' N
IATA-kod:PKC
ICAO-kod:

 Karta

Google map