Sök flyg

Returtyp

 Murmansk Flygplats

Ska du flyga till eller från Murmansk eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Murmansk flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Murmansk eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Murmansk så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Murmansk flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Murmansk.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Murmansk.

mer

Flygplatser i närheten av Murmansk:

 Erbjudanden gällande Murmansk

Hotell i Murmansk

 Erbjudanden gällande Murmansk

Car hire in Murmansk

 Vem flyger till Murmansk

 Kontakinformation

Murmansk Flygplats

Adress:
184355 Murmansk,
RUSSIA

Telefon:(8152) 281 331
Fax:(8152) 281541

Webbplats:

Ägare:
ОАО «Аэропорт Мурманск»

 Info om platsen

Longitud:32° 45' 10'' E
Latitud:68° 46' 52'' N
IATA-kod:MMK
ICAO-kod:

 Karta

Google map