Sök flyg

Returtyp

 Melilla Flygplats

Ska du flyga till eller från Melilla eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Melilla flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Melilla eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Melilla så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Melilla flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Melilla.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Melilla.

mer

Flygplatser i närheten av Melilla:

 Erbjudanden gällande Melilla

Hotell i Melilla

 Erbjudanden gällande Melilla

Car hire in Melilla

 Vem flyger till Melilla

 Kontakinformation

Melilla Flygplats

Adress:
Carretera de Yasinen s/n,
E-52005 Melilla,
SPAIN

Telefon:902 404 704

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:2° 57' 20'' W
Latitud:35° 16' 48'' N
IATA-kod:MLN
ICAO-kod:

 Karta

Google map