Sök flyg

Returtyp

 Mytilene Flygplats

Ska du flyga till eller från Mytilene eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Mytilene flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Mytilene eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Mytilene så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Mytilene flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Mytilene.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Mytilene.

mer

Flygplatser i närheten av Mytilene:

 Erbjudanden gällande Mytilene

Hotell i Mytilene

 Erbjudanden gällande Mytilene

Car hire in Mytilene

 Vem flyger till Mytilene

 Kontakinformation

Mytilene Flygplats

Adress:
Kavetsou 44,
811 00 Mytilene,
GREECE

Telefon:+30 (0)2251 038700
Fax:+30 (0)2251 061730

Webbplats:

Ägare:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Info om platsen

Longitud:26° 35' 57'' E
Latitud:39° 3' 21'' N
IATA-kod:MJT
ICAO-kod:LGMT

 Karta

Google map