Sök flyg

Returtyp

 Sumburgh Lerwick/Tingwall Flygplats

Ska du flyga till eller från Sumburgh Lerwick/Tingwall eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Sumburgh Lerwick/Tingwall flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Sumburgh Lerwick/Tingwall eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Sumburgh Lerwick/Tingwall så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Sumburgh Lerwick/Tingwall flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Sumburgh.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Sumburgh.

Flygplatser i närheten av Sumburgh Lerwick/Tingwall:

 Erbjudanden gällande Sumburgh Lerwick/Tingwall

Hotell i Sumburgh

 Erbjudanden gällande Sumburgh Lerwick/Tingwall

Biluthyrning i Sumburgh Lerwick/Tingwall

 Vem flyger till Sumburgh Lerwick/Tingwall

 Kontakinformation

Sumburgh Lerwick/Tingwall Flygplats

Adress:
Tingwall Airport,
Gott,
Shetland Islands ZE2 9XJ,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)159 5840306
Fax:+44 (0)159 5694544

Ägare:
Shetland Islands Council

 Info om platsen

Longitud:1° 14' 36'' W
Latitud:60° 11' 30'' N
IATA-kod:LWK
ICAO-kod:EGET

 Karta

Google map