Sök flyg

Returtyp

 Lexington Blue Grass Flygplats

Ska du flyga till eller från Lexington Blue Grass eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Lexington Blue Grass flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Lexington Blue Grass eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Lexington Blue Grass så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Lexington Blue Grass flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Lexington.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Lexington.

mer

Flygplatser i närheten av Lexington Blue Grass:

 Erbjudanden gällande Lexington Blue Grass

Hotell i Lexington

 Erbjudanden gällande Lexington Blue Grass

Biluthyrning i Lexington Blue Grass

 Vem flyger till Lexington Blue Grass

 Kontakinformation

Lexington Blue Grass Flygplats

Adress:
4000 Terminal Drive,
Suite 206,
Lexington,
KY 40510,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)859 4253114

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:84° 36' 7'' W
Latitud:38° 2' 22'' N
IATA-kod:LEX
ICAO-kod:KLEX

 Karta

Google map