Sök flyg

Returtyp

 Almeria Flygplats

Ska du flyga till eller från Almeria eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Almeria flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Almeria eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Almeria så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Almeria flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Almeria.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Almeria.

mer

Flygplatser i närheten av Almeria:

 Erbjudanden gällande Almeria

Hotell i Almeria

 Erbjudanden gällande Almeria

Biluthyrning i Almeria

 Vem flyger till Almeria

 Kontakinformation

Almeria Flygplats

Adress:
Carretera de Nijar,
Km 9,
E-04130 Almeria,
SPAIN

Telefon:902 404 704

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:2° 22' 19'' W
Latitud:36° 50' 39'' N
IATA-kod:LEI
ICAO-kod:

 Karta

Google map