Sök flyg

Returtyp

 St Petersburg Pulkovo Flygplats

Ska du flyga till eller från St Petersburg Pulkovo eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för St Petersburg Pulkovo flygplats och information om flygbolag som flyger till och från St Petersburg Pulkovo eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från St Petersburg Pulkovo så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på St Petersburg Pulkovo flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Sankt Petersburg.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Sankt Petersburg.

mer

Flygplatser i närheten av St Petersburg Pulkovo:

 Erbjudanden gällande St Petersburg Pulkovo

Hotell i Sankt Petersburg

 Erbjudanden gällande St Petersburg Pulkovo

Biluthyrning i St Petersburg Pulkovo

 Vem flyger till St Petersburg Pulkovo

 Kontakinformation

St Petersburg Pulkovo Flygplats

Adress:
ul. Pilotov 18/4,
196210 St Petersburg,
RUSSIA

Telefon:+7 (0)812 7043611
Fax:+7 (0)812 7042267

Webbplats:

Ägare:
Pulkovo Airport JSC

 Info om platsen

Longitud:30° 18' 0'' E
Latitud:59° 48' 0'' N
IATA-kod:LED
ICAO-kod:ULLI

 Karta

Google map