Sök flyg

Returtyp

 Los Angeles International Flygplats

Ska du flyga till eller från Los Angeles International eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Los Angeles International flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Los Angeles International eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Los Angeles International så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Los Angeles International flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Los Angeles.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Los Angeles.

Flygplatser i närheten av Los Angeles International:

 Erbjudanden gällande Los Angeles International

Hotell i Los Angeles

 Erbjudanden gällande Los Angeles International

Biluthyrning i Los Angeles International

 Vem flyger till Los Angeles International

 Kontakinformation

Los Angeles International Flygplats

Adress:
PO Box 92216,
1 World Way,
Los Angeles,
California,
CA 90045,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)310 6465252

Webbplats:

Ägare:
Los Angeles Department of Airports,

 Info om platsen

Longitud:118° 24' 25'' W
Latitud:33° 56' 31'' N
IATA-kod:LAX
ICAO-kod:KLAX

 Karta

Google map