Sök flyg

Returtyp

 Kozani Philippos Flygplats

Ska du flyga till eller från Kozani Philippos eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Kozani Philippos flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Kozani Philippos eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Kozani Philippos så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Kozani Philippos flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Kozani.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Kozani.

mer

Flygplatser i närheten av Kozani Philippos:

 Erbjudanden gällande Kozani Philippos

Hotell i Kozani

 Erbjudanden gällande Kozani Philippos

Car hire in Kozani Philippos

 Kontakinformation

Kozani Philippos Flygplats

Adress:
50100 Kozani,
GREECE

Telefon:+30 (0)24610 36098
Fax:+30 (0)24610 27054

Webbplats:

Ägare:
H.C.A.A. (Hellenic Civil Aviation Authority)

 Info om platsen

Longitud:21° 50' 30'' E
Latitud:40° 17' 18'' N
IATA-kod:KZI
ICAO-kod:LGKZ

 Karta

Google map