Sök flyg

Returtyp

 Karlstad Flygplats

Ska du flyga till eller från Karlstad eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Karlstad flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Karlstad eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Karlstad så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Karlstad flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Karlstad.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Karlstad.

mer

Flygplatser i närheten av Karlstad:

 Erbjudanden gällande Karlstad

Hotell i Karlstad

 Erbjudanden gällande Karlstad

Biluthyrning i Karlstad

 Vem flyger till Karlstad

 Kontakinformation

Karlstad Flygplats

Adress:
Luftfartsverket,
S-655 91 Karlstad,
SWEDEN

Telefon:054-540 77 00
Fax:054-53 20 44

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:13° 28' 9'' E
Latitud:59° 21' 42'' N
IATA-kod:KSD
ICAO-kod:

 Karta

Google map