Sök flyg

Returtyp

 Krasnodar Flygplats

Ska du flyga till eller från Krasnodar eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Krasnodar flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Krasnodar eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Krasnodar så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Krasnodar flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Krasnodar.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Krasnodar.

mer

Flygplatser i närheten av Krasnodar:

 Erbjudanden gällande Krasnodar

Hotell i Krasnodar

 Erbjudanden gällande Krasnodar

Biluthyrning i Krasnodar

 Vem flyger till Krasnodar

 Kontakinformation

Krasnodar Flygplats

Adress:
Pashkovski-2,
Airport Zone,
350912 Krasnodar,
RUSSIA

Telefon:(861) 219-15-11
Fax:(861) 219-13-07

Webbplats:

Ägare:
ООО «Базэл Аэро»

 Info om platsen

Longitud:38° 55' 0'' E
Latitud:45° 4' 0'' N
IATA-kod:KRR
ICAO-kod:

 Karta

Google map