Sök flyg

Returtyp

 Islip Flygplats

Ska du flyga till eller från Islip eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Islip flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Islip eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Islip så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Islip flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Islip.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Islip.

mer

Flygplatser i närheten av Islip:

 Erbjudanden gällande Islip

Hotell i Islip

 Erbjudanden gällande Islip

Biluthyrning i Islip

 Vem flyger till Islip

 Kontakinformation

Islip Flygplats

Adress:
100 Arrivals Avenue,
Ronkonkoma,
NY 11779-7398,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)631 4673210

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:73° 6' 1'' W
Latitud:40° 47' 43'' N
IATA-kod:ISP
ICAO-kod:KISP

 Karta

Google map