Sök flyg

Returtyp

 Innsbruck Flygplats

Ska du flyga till eller från Innsbruck eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Innsbruck flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Innsbruck eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Innsbruck så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Innsbruck flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Innsbruck.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Innsbruck.

mer

Flygplatser i närheten av Innsbruck:

 Erbjudanden gällande Innsbruck

Hotell i Innsbruck

 Erbjudanden gällande Innsbruck

Car hire in Innsbruck

 Vem flyger till Innsbruck

 Kontakinformation

Innsbruck Flygplats

Adress:
Fuerstenweg 180,
A-6020 Innsbruck,
AUSTRIA

Telefon:+43 (0)512 2252530
Fax:+43 (0)512 22525102

Webbplats:

Ägare:
Tiroler Flughafenbetriebsgesellschaft m.b.H

 Info om platsen

Longitud:11° 20' 49'' E
Latitud:47° 15' 38'' N
IATA-kod:INN
ICAO-kod:LOWI

 Karta

Google map