Sök flyg

Returtyp

 Horta Flygplats

Ska du flyga till eller från Horta eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Horta flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Horta eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Horta så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Horta flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Horta.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Horta.

mer

Flygplatser i närheten av Horta:

 Erbjudanden gällande Horta

Hotell i Horta

 Erbjudanden gällande Horta

Biluthyrning i Horta

 Vem flyger till Horta

 Kontakinformation

Horta Flygplats

Adress:
9900-321 Castelo Branco HRT,
Faial,
Açores,
PORTUGAL

Telefon:+351 (0) 292 943 511
Fax:+351 (0) 292 943 519

Webbplats:

Ägare:
ANA - Empresa Pública de Aeroportos e Navegação Aérea

 Info om platsen

Longitud:28° 43' 1'' W
Latitud:38° 31' 12'' N
IATA-kod:HOR
ICAO-kod:LPHR

 Karta

Google map