Sök flyg

Returtyp

 Genua Flygplats

Ska du flyga till eller från Genua eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Genua flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Genua eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Genua så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Genua flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Genua.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Genua.

mer

Flygplatser i närheten av Genua:

 Erbjudanden gällande Genua

Hotell i Genua

 Erbjudanden gällande Genua

Biluthyrning i Genua

 Vem flyger till Genua

 Kontakinformation

Genua Flygplats

Adress:
Sestri Ponente,
I-16154 Genvoa,
ITALY

Telefon:+39 (0)10 601 5328
Fax:+39 (0)10 6503258

Webbplats:

Ägare:
Aeroporto di Genova S.p.A.

 Info om platsen

Longitud:8° 50' 16'' E
Latitud:44° 24' 47'' N
IATA-kod:GOA
ICAO-kod:LIMJ

 Karta

Google map