Sök flyg

Returtyp

 Gelendzik Flygplats

Ska du flyga till eller från Gelendzik eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Gelendzik flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Gelendzik eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Gelendzik så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Gelendzik flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Gelendzik.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Gelendzik.

mer

Flygplatser i närheten av Gelendzik:

 Erbjudanden gällande Gelendzik

Hotell i Gelendzik

 Erbjudanden gällande Gelendzik

Biluthyrning i Gelendzik

 Vem flyger till Gelendzik

 Kontakinformation

Gelendzik Flygplats
Telefon:(86141) 990-13
Fax:(86141) 990-06

Webbplats:

Ägare:
ООО «Базэл Аэро»

 Info om platsen

Longitud:38° 1' 0'' E
Latitud:44° 34' 0'' N
IATA-kod:GDZ
ICAO-kod:

 Karta

Google map