Sök flyg

Returtyp

 Bisjkek Flygplats

Ska du flyga till eller från Bisjkek eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Bisjkek flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Bisjkek eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Bisjkek så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Bisjkek flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Bisjkek.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Bisjkek.

mer

Flygplatser i närheten av Bisjkek:

 Erbjudanden gällande Bisjkek

Hotell i Bisjkek

 Erbjudanden gällande Bisjkek

Car hire in Bisjkek

 Vem flyger till Bisjkek

 Kontakinformation

Bisjkek Flygplats

Adress:
Manas International Airport,
Bishkek,
720062,
KYRGYZSTAN

Telefon:+996 (0)312 693011

Webbplats:

 Info om platsen

Longitud:74° 28' 39'' E
Latitud:43° 3' 41'' N
IATA-kod:FRU
ICAO-kod:UAFM

 Karta

Google map