Sök flyg

Returtyp

 Freeport Flygplats

Ska du flyga till eller från Freeport eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Freeport flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Freeport eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Freeport så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Freeport flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Freeport.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Freeport.

mer

Flygplatser i närheten av Freeport:

 Erbjudanden gällande Freeport

Hotell i Freeport

 Erbjudanden gällande Freeport

Biluthyrning i Freeport

 Vem flyger till Freeport

 Kontakinformation

Freeport Flygplats

Adress:
PO Box 40916,
Freeport,
BAHAMAS

Telefon:+1 (0)242 3526020
Fax:+1 (0)242 3527647

Ägare:
Grand Bahama Airport Compnay

 Info om platsen

Longitud:78° 42' 0'' W
Latitud:26° 33' 19'' N
IATA-kod:FPO
ICAO-kod:MYGF

 Karta

Google map