Sök flyg

Returtyp

 Fair Isle Flygplats

Ska du flyga till eller från Fair Isle eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Fair Isle flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Fair Isle eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Fair Isle så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Fair Isle flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Fair Isle.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Fair Isle.

mer

Flygplatser i närheten av Fair Isle:

 Erbjudanden gällande Fair Isle

Hotell i Fair Isle

 Erbjudanden gällande Fair Isle

Car hire in Fair Isle

 Vem flyger till Fair Isle

 Info om platsen

Longitud:1° 40' 0'' W
Latitud:59° 30' 0'' N
IATA-kod:FIE
ICAO-kod:

 Karta

Google map