Sök flyg

Returtyp

 Dunhuang Flygplats

Ska du flyga till eller från Dunhuang eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Dunhuang flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Dunhuang eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Dunhuang så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Dunhuang flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Dunhuang.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Dunhuang.

Flygplatser i närheten av Dunhuang:

 Erbjudanden gällande Dunhuang

Hotell i Dunhuang

 Erbjudanden gällande Dunhuang

Biluthyrning i Dunhuang

 Vem flyger till Dunhuang

 Kontakinformation

Dunhuang Flygplats

Adress:
12 Yangguan Dong Lu,
Dunhuang,
Gansu,
PEOPLE´S REPUBLIC OF CHINA

Telefon:+86 (0)937 8825292

 Info om platsen

Longitud:94° 40' 59'' E
Latitud:40° 12' 0'' N
IATA-kod:DNH
ICAO-kod:ZLDH

 Karta

Google map