Sök flyg

Returtyp

 Caen Flygplats

Ska du flyga till eller från Caen eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Caen flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Caen eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Caen så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Caen flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Caen.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Caen.

mer

Flygplatser i närheten av Caen:

 Erbjudanden gällande Caen

Hotell i Caen

 Erbjudanden gällande Caen

Biluthyrning i Caen

 Vem flyger till Caen

 Kontakinformation

Caen Flygplats

Adress:
Route de Caumont,
F-14650 Carpiquet,
FRANCE

Telefon:+33 (0)2 31712010
Fax:+33 (0)2 31260192

Webbplats:

Ägare:
Chambre de commerce et d'industrie de Caen

 Info om platsen

Longitud:0° 26' 53'' W
Latitud:49° 10' 23'' N
IATA-kod:CFR
ICAO-kod:LFRK

 Karta

Google map