Sök flyg

Returtyp

 Bemidji Flygplats

Ska du flyga till eller från Bemidji eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Bemidji flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Bemidji eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Bemidji så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Bemidji flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Bemidji.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Bemidji.

mer

Flygplatser i närheten av Bemidji:

 Erbjudanden gällande Bemidji

Hotell i Bemidji

 Erbjudanden gällande Bemidji

Biluthyrning i Bemidji

 Vem flyger till Bemidji

 Kontakinformation

Bemidji Flygplats
Telefon:+1 (0)218 4442438

 Info om platsen

Longitud:94° 56' 4'' W
Latitud:47° 30' 34'' N
IATA-kod:BJI
ICAO-kod:KBJI

 Karta

Google map