Sök flyg

Returtyp

 Alta Flygplats

Ska du flyga till eller från Alta eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Alta flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Alta eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Alta så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Alta flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Alta.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Alta.

mer

Flygplatser i närheten av Alta:

 Erbjudanden gällande Alta

Hotell i Alta

 Erbjudanden gällande Alta

Biluthyrning i Alta

 Vem flyger till Alta

 Kontakinformation

Alta Flygplats

Adress:
Avivor,
Alta Airport,
9509 Alta,
NORWAY

Telefon:+47 (0)67 034900
Fax:+47 (0)67 034901

Webbplats:

Ägare:
Avinor AS

 Info om platsen

Longitud:23° 21' 15'' E
Latitud:69° 58' 44'' N
IATA-kod:ALF
ICAO-kod:ENAT

 Karta

Google map