Sök flyg

Returtyp

 Aden Flygplats

Ska du flyga till eller från Aden eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Aden flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Aden eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Aden så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Aden flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Aden.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Aden.

mer

Flygplatser i närheten av Aden:

 Erbjudanden gällande Aden

Hotell i Aden

 Erbjudanden gällande Aden

Biluthyrning i Aden

 Vem flyger till Aden

 Kontakinformation

Aden Flygplats

Adress:
PO Box 424,
Crater,
Aden,
REPUBLIC OF YEMEN,
Crater,
Aden,
REPUBLIC OF YEMEN

Telefon:+967 (0)2 43626
Fax:+967 (0)2 231383

 Info om platsen

Longitud:45° 1' 50'' E
Latitud:12° 49' 40'' N
IATA-kod:ADE
ICAO-kod:OYAA

 Karta

Google map