Sök flyg

Returtyp

 Alderney Flygplats

Ska du flyga till eller från Alderney eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Alderney flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Alderney eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Alderney så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Alderney flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Alderney.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Alderney.

mer

Flygplatser i närheten av Alderney:

 Erbjudanden gällande Alderney

Hotell i Alderney

 Erbjudanden gällande Alderney

Car hire in Alderney

 Vem flyger till Alderney

 Kontakinformation

Alderney Flygplats

Adress:
The Blaye Alderney,
Channel Islands,
GY9 3XD,
UNITED KINGDOM

Telefon:+44 (0)1481 822624
Fax:+44 (0)1481 823005

Ägare:
States of Guernsey

 Info om platsen

Longitud:2° 12' 55'' W
Latitud:49° 42' 24'' N
IATA-kod:ACI
ICAO-kod:EGJA

 Karta

Google map