Sök flyg

Returtyp

 Allentown Flygplats

Ska du flyga till eller från Allentown eller kanske hämta någon på flygplatsen? Här hittar du allt du behöver veta, från ankomster och avgångar till det senaste vädret.

Hitta kontaktuppgifter för Allentown flygplats och information om flygbolag som flyger till och från Allentown eller använd våra praktiska kartor för att lätt ta dig till flygplatsen.

Om du inte har bokat ditt flyg än men vet att du vill flyga från Allentown så kan du använda Skyscanner för att snabbt och enkelt söka efter de bästa flygpriserna. Du kan även söka utefter månad eller år för att hitta de billigaste dagarna att flyga på. Om du är osäker på vart du vill resa, varför inte låta Skyscanner inspirera dig med ”Överallt” sökverktyget för att hitta de billigaste destinationerna under en viss tidsperiod.

Skyscanner söker alla ledande flygbolag och jämför miljontals rutter för att hitta de bästa semestererbjudandena. Visste du att Skyscanner inte bara jämför flygpriser? Du kan även använda Skyscanners sökmotor för att jämföra hotell, vare sig du behöver hotellrum på Allentown flygplatsen eller i stan så hittar vi de billigaste priserna på hotell i Allentown.

Behöver du enkelt ta dig runt? Inga problem, Skyscanner söker också alla stora hyrbilsfirmor för att ge dig de bästa hyrbilerbjudandena för din resa till Allentown.

mer

Flygplatser i närheten av Allentown:

 Erbjudanden gällande Allentown

Hotell i Allentown

 Erbjudanden gällande Allentown

Biluthyrning i Allentown

 Vem flyger till Allentown

 Kontakinformation

Allentown Flygplats

Adress:
3311 Airport Road,
Allentown,
PA 18109-3040,
UNITED STATES OF AMERICA

Telefon:+1 (0)610 2666000
Fax:+1 (0)610 2640115

Webbplats:

Ägare:
Lehigh-Northampton Airport Authority

 Info om platsen

Longitud:75° 26' 17'' W
Latitud:40° 39' 16'' N
IATA-kod:ABE
ICAO-kod:KABE

 Karta

Google map