Flyg till Gran Canaria Las Palmas

Kanariöarnas tredje största ö bjuder på 12 månader av sol och Gran Canaria är ett av svenskarnas populäraste resmål, framförallt på vintern.

De flesta bokar flyg till Gran Canaria för de totalt 60 km långa stränderna och det är de gyllene sanddynerna mellan Playa del Inglés och Maspalomas på öns södra del, som är populärast. Men även åtta och mycket olika golfbanor lockar tusentals turister; här kan man spela golf året runt och Gran Canarias första golfklubb öppnade redan 1891.

Vare sig du planerar en aktiv semester eller om du behöver stressa ner och ta hand om hälsan, så är Gran Canaria ett perfekt alternativ. Klättra och vandra i bergen, cykla, dyk och vindsurfa eller bada i mineralrika vatten och unna dig avkopplande behandlingar på lyxiga spa-anläggningar.

Är du sugen på karneval men tycker Rio ligger för långt bort? Flyg till Gran Canaria. I februari varje år arrangerar huvudstaden Las Palmas sin berömda karneval; det är ett intensivt party som varar i tre veckor och som lockar besökare från hela Europa.

Skyscanner jämför billiga flyg till Gran Canaria, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.

Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda. Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Gran Canaria direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.

Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Gran Canaria. Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till överallt. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart skall du nu? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss finna de billigaste flygresorna till Gran Canaria.

mer

Billiga flyg till Gran Canaria Las Palmas från:

från 638 kr tur och retur

 Erbjudanden gällande Gran Canaria Las Palmas

Hotell i Gran Canaria

Car hire in Gran Canaria Las Palmas

Bilder av El coleccionista de instantes