Sök flyg

Returtyp
Billiga flygresor till @@city@@

Flyg till Peking

Vill du uppleva en annorlunda semester kan du boka flyg till Kinas huvudstad Peking, eller på kinesiska Beijing, som har många intressanta sevärdheter och mycket bra shopping.

De gamla kinesiska kejsarna residerade i Den förbjudna staden, som idag har världens största samling av antika byggnader. Ett måste om man besöker Peking. Men Kinas mest kända sevärdhet är antagligen den fantastiska Kinesiska muren, som är hela 6300 km lång.

Stans vackraste park ligger vid Sommarpalatset, där kejsarna brukade hålla till under de heta somrarna, och ett besök i Peking är inte fullbordat utan att ha varit på Himmelska fridens torg. Det enorma torget är världens största och det var här som Mao Zedong en gång grundade Folkrepubliken Kina.

Kinas mest kända maträtt är Pekinganka och den serveras på de flesta restaurangerna i
Peking. Se också till att dricka te på ett av de kinesiska tehusen, som är en gammal tradition och ofta även bjuder på olika slags underhållning, som opera och akrobatik. Laoshe och Tianqiaole hör till de mest kända tehusen.

Peking är kanske inte känt för sitt uteliv men den långa gatan Sanlitun Lu kantas av en massa barer och det är ofta här som västerlänningarna tillbringar kvällarna. I bardistriktet Houhai är det mindre turister och en lugnare stämning. Här finns också flera trevliga restauranger.

Man kan fortfarande shoppa billigt i Peking och utbudet av butiker, gallerior och inomhusmarknader är mycket stort. På inomhusmarknaden Silk Market hittar du mängder av kläder och den är kanske mest känd bland turister. HongQiao Pearl Market är full av pärlor och smycken.


Skyscanner jämför billiga flyg till Peking, vi söker och jämför flygresor gratis hos hundratals flygbolag och resebyråer.

Skyscanner är snabbt, enkelt och det kostar inget att använda. Jämför lågprisflyg och boka dina flygbiljetter till Peking direkt genom att klicka dig vidare till resebyråernas och flygbolagens webbsidor.

Om dina resdatum är flexibla kan vi visa vilka dagar i månaden som det är billigast att boka flyg till Peking. Om du känner dig äventyrligt lagd kan du söka flygresor på Skyscanner.se från en vald avreseflygplats till vasromhelst i världen. Det enda frågetecknet som kvarstår är... vart vill du resa? Bläddra igenom de flyg vi erbjuder nedan, eller använd sökrutan för att skriva in dina resdatum och låt oss hitta de billigaste flygresorna till Peking.

mer

Billiga flyg till Peking från:

 Alternativ istället för flyg Peking

från 2.629 kr tur och retur

 Erbjudanden gällande Peking

Hotell i Peking

Car hire in Peking